Stravičan sudar dva vozila, poginuo i njen dečko...

Kako prenosi portal Mondo, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sredu uveče oko 22.40 č, poginula je devojka iz Srbije, stara 21 godinu, kao i njen dečko koji je njen vršnjak, dok je njegova sestra preživela ali je teško povređena. Kako je preneto u Španskim medijima:

Nesreća se dododila u sredu oko 22.40 sati, kada su se direktno sudarila dva putnička automobila. U jednom od njih bili su nastradali mladić i devojka, kao i njegova 29-godišnja sestra, oboje stanovnici grada Belorado, dok je u drugom vozilu bila žena stara 67 godina, koja je prošla sa lakšim povredama.

Od siline udara, kako navode, ford u kom su bili Srpkinja i njen dečko i njegova sestra, prevrnuo se i potpuno je uništen. Navodno, oni su bili zarobljeni u smrskanom vozilu sve dok vatrogasci, hitna pomoć i policija nisu stigle na lice mesta:

Nakon što su tela troje mladih izvučena, uprkos naporima lekara, konstatovana je smrt mlade Srpkinje i njenog dečka, dok je starija devojka koja je bila za volanom, inače sestra nastradalog, sa teškim povredama prebačena u Univerzitetsku bolnicu u Burgosu.

Za taj portal se oglasio i gradonačelnik Belorada, Alveru Egiluz, navodeći da je porodica pokojnog mladića latinoameričkog porekla i da su dugogodišnji, cenjeni i poznati stanovnici tog grada.

Autor: mondo.rs

#21 godinu

#Mrtvo

#Povređeni

#SAOBRAĆAJNA NESREĆA

#SMRT

#dvoje ljudi

#poginula

#poginuli

#srpkinja

#čeoni sudar