U nezgodi nije bilo povređenih

Hotel Leskovac u kome se obrušio plafon u sali restorana renoviran je pre manje od godinu dana. Srećom, u ovoj nezgodi nije bilo povređenih.

Dugo godina na ovom mestu je bila ruina, a istoimeni hotel u Leskovcu je renoviran i svečano otvoren 29. 9. 2021. godine. Kako je došlo do ovakve nezgode u tek renoviranom restoranu, objasnio je vlasnik.

- U Sali smo bili nas nekoliko, sreća. Kada smo videli šta se dešava, bukvalno smo istrčali iz sale. Bilo je strašno - priča za Jugmediu vlasnik Zvonimir Mitrović, a prenosi Blic.rs.

Svi renovirani plafoni, pa i novi restorani, posebno ovog tipa, prave se od knaufa sa konstrukcijom. Do njegovog urušavanja, objašnjava sagovornik, došlo je zbog zamalo tragične greške u koracima radnika koji je radio na osposobljavanju protivpožarnih prskalica.

- Umesto da gazi po čeličnom delu koji drži čeličnu konstrukciju krova, on je gazio po plastičnoj konstrukciji knaufa i to je izazvalo havariju - objašnjava Mitrović.

Iako je šteta napravaljena, Mitrović kaže da će havarija biti sanirana u rekordnom roku i da je već zakazana veselja neće biti otkazivana.

Autor: blic.rs

#Leskovac

#hotel

#plafon