Đurić je Tatjanu usmrtio sa deset uboda nožem

Bosiljko Đurić iz Teslića, koji je 2016. godine osuđen na devet godina zatvora zbog monstruoznog ubistva supruge Tatjane, nakon uslovnog puštanja na slobodu, ponovo se latio noža.

Naime, kako se nezvanično saznaje, Đurić je nožem isekao devojku s kojom je već neko vreme u vezi te joj tako naneo teške telesne povrede, piše Srpska Info.

Podsećamo, Đurić je na uslovnu slobodu pušten nakon dve trećine odslužene kazne, odnosno šest godina.

On je pred Okružnim sudom u Doboju 2016. godine, osuđen na osnovu sporazuma o priznanju krivice, koji je sklopljen na njegovu incijativu. U sporazumu se navodi da je Đurić “odlučio da prizna krivicu i insistirao na zaključenju sporazuma zbog griže savesti koju oseća zbog smrti oštećene”.

Stravičan zločin dogodio se u noći sa devetog na deseti mart, kada je Đurić došao u stan u Vidovdanskoj ulici u Tesliću, u kojem je živeo sa suprugom.

Đurić je Tatjanu usmrtio sa deset uboda nožem, i to pred njihovom trogodišnjom ćerkom i Bosiljkovom osmogodišnjom sestrom. U istom stanu živeli su i Bosiljkova majka Svjetlana, brat Zoran, te osmogodišnja sestra Nikolina.

Bosiljko navodno nije imao stalno zaposlenje, nego je povremeno radio, a njegova supruga Tatjana i majka Svjetlana su radile u ugostiteljskom objektu koji su malo pre ubistva otvorile. Bosiljko je prema priči komšija bio ljubomoran, a navodno je sumnjao i u neverstvo supruge, piše Atv.

Autor: Srpska Info

#UBISTVO

#nož

#zatvor