Prodica ubijenog otkrila kako je pronađeno telo

Kako prenosi portal Mondo, ispred kuće porodice ubijenog Ivana S. je muk zbog tragedije koja ih je zadesila. Njegova porodica ne može da dođe sebi od tragedije, a kako se saznaje, telo ubijenog Ivana, koje je bilo zabetonirano, pronašao je njegov brat.

Kako je naveo brat Ivana, on je ugledao lobanju, a otac i majka rekli da je on tri godine bio zabetoniran:

Ja sam ga pronašao, ja sam iskopao i razbio beton.

Kako je majka rekla:

Idemo na njenu sahranu, ja nju žalim, a moj sin mrtav.

Njegov otac, koji je ranije danas išao u bolnicu kako bi dobio lekove za smirenje, kaže da je Ivan bio vredan.

Bio je mnogo radan, vredan, vrednijeg deteta nije bilo. Otišao je na dve godine u Rusiju, sve sredio i trebalo je još tri godine da bude tamo. Hteo je da ima deo penzije iz Rusije.

Roditelji stradalog Ivana ističu i da su planirali da raspišu potragu za njim nakon sahrane njihove snaje Biljane, koja se sumnjiči za zločin. Ističu da im je bilo sumnjivo to što ga nije bilo, niti su imali ikakvih informacija o njemu.

Jovan objašnjava kako je pronađeno telo njegovog sina:

Ima jedna prostorija gde je staja, gde su krave. Ušao je naš sin u prostoriju, video da je prostorija betonirana. Oni su njega zazidali, šuške od kukuruza stavili. Kada su prokopali tada je lobanja izašla.

Podsetimo, za ceo zločin saznalo se nakon što je pronađeno telo Biljane S., koja je, prema prvim informacijama, izvršila samoubistvo.

Kako su komšije ispričale, svi su mislili da je Ivan u Rusiji, gde radi. Biljana je uvek govorila da Ivan ne može u Srbiju zbog situacije zbog korone, te je uvek imala opravdanje. Prema prvim informacijama, Biljana je još pre nekoliko godina ubila Ivana, a potom telo zabetonirala.

U toku je obdukcija Ivanovog tela kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, a policija nije želela da kaže na koji način su saznali da je Ivanovo telo zabetonirano u pomoćnim prostorijama.

Autor: mondo.rs

#Crna Hronika

#Ivan

#SMRT

#UBISTVO

#betoniran

#betoniranje

#otkriveno

#telo