Sumnjamo da je to mogao čovek da uradi samo udarcima nogama i rukama ☝

Prijatelji Emina Arizovića Klempe (31) iz Gudurice kod Vršca, a zbog čijeg ubistva je uhapšen Kristijan N. (29) iz Pavliša, kažu da je telo nesrećnog mladića bilo u tako jezivom stanju da oni prosto sumnjaju da je Arizović ubijen od batina. 🙁

Arizovićevo telo je pronađeno u dvorištu napuštene vojne zgrade u kojoj je živeo. Njegov prijatelj Kristijan N. uhapšen je u Bosilegradu, u blizini granice sa Bugarskom, a sumnja se da je planirao da pobegne u ovu zemlju, jer mu je supruga rodom odatle.

- Šokirani smo i potreseni Eminovom smrću, stradao je od ruke čoveka sa kojim se družio! Njegova braća pričaju da su ga videla dan pre ubistva, sa Kristijanom i njegovim bratom je došao do njih i javio im se, sve je bilo u najboljem redu - kaže poznanik i nastavlja:

- Kako su komšije objasnile, te noći su do 1 ili 2 sata čuli glasnu muziku, pa pretpostavljaju da su oni pili i provodili se. Zbog čega su se posvađali i kako ga je napao, niko ne zna. Čak je Kristijanov brat kasnije zvao Eminove rođake i rekao da mu je udareno samo nekoliko šamara!

Prijatelji dodaju i da su povrede na telu Arizovića bile stravične.

- Eminova glava je maltene pukla i imao je rupu u lobanji. Sumnjamo da je to mogao čovek da uradi samo udarcima nogama i rukama, verujemo da ga je udarao nekim tupim predmetom i da je možda čak imao i saučesnika - dodali su sagovornici, piše Kurir.

Arizović je pre ubistva izašao iz zatvora.

- Pre desetak dana u njegovu zgradu doselila su se braća iz Pavliša, a kako je Kristijanov brat već ležao zbog ubistva, pomislili smo da su se upoznali na robiji - rekle su komšije.

Autor: Blic

#Emin Arizović Klempa

#Gudurice

#Kristijan N

#vršac