Svratio kod druga i presvukao krvavu odeću.

Ilija Glišović (21) iz Kulinaca kod Čačka, osumnjičen za trostruko ubistvo roditelja Milana (57) i Slađane (49) i dede Sretena (87), kada ga je policija privodila.

Zločin se dogodio u petak oko 22 č. Kamere sa jednog objekta u komšiluku su zabeležile da je neko oko 21 čas spustio roletne u kući, a onda je oko 23 časa neko, ispostavilo se Ilija, napistio kući i zaključao vrata.

Iste večeri je otkriveno šta se dogodilo, kada je Ilijin brat Nikola nešto posle ponoći došao kući iz grada i zatekao zaključana vrata i spuštene roletne na celoj kući. Dozivao je ukućane, ali niko nije odgovarao, a onda je kroz otvor na jednoj roletni video telo, nakon čega je razvalio vrata i zatekao preklane članove svoje porodice.

Pozvao je policiju i od tog trenutka je na teritoriji Čačka zavladalo opasno stanje. Uviđaj u porodičnoj kući je trajao satima, a policija je odmah krenula u potragu za ubicom.

Ilija je za to vreme svratio kod druga, gde je presvukao krvavu odeću, a onda je lutao ulicama naselja. Sutradan je lociran i uhapšen na ulici nedaleko od porodične kuće u kojoj je, kako se sumnja, pobio roditelje i dedu.

Dok su mu policajci stavljali lisice na ruke izgovorio je samo jednu rečenicu:

- Gladan sam.

Tada mu je dređeno zadržavanje od 48 č. nakon čega je sproveden kod tužioca i određen mu je pritvor do 30 dana.

Autor: Kurir.rs

#UBISTVO

#hapšenje

#porodica