Lice koje se sumnjiči je uhapšeno i određen mu je pritvor.

Muškarcu V. S. (33) iz okoline Prokuplja određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je silovao svog poznanika u napuštenoj seoskoj školi, saznaje Kurir.

Istraga o jezivom seksualnom zlostavljanju je u toku, a iz Višeg javnog tužilaštva u Prokuplju je rečeno da im je događaj prijavljen.

- Lice koje se sumnjiči je uhapšeno i određen mu je pritvor i to je sve što, zasad, možemo da kažemo - rečeno nam je u tužilaštvu.

Prema prvim inormacijama, slučaj se dogodio početkom februara, a sve se saznalo kad se žrtva požalila prijatelju.

- Oštećeni mladić je bio sav u modricama. Kako su povrede bile vidne, drugar ga je pitao šta mu se desilo, a on je odlučio da mu sve prizna. Čuvši šta je doživeo njegov drugar, čovek se šokirao i odlučio je da ne ćuti, pa je otišao pravo u policiju i sve prijavio - kaže naš izvor upoznat sa slučajem i dodaje:

- Navodno, kobnog dana oštećeni i uhapšeni su zajedno bili u jednoj kafani. Tamo su pili alkohol i potom su se zajedno vratili u selo. Tu je osumnjičeni odvukao svog prijatelja u napuštenu seosku školu i silovao ga, a očigledno ga je i tukao. Mesto na kom se silovanje dogodilo je napušteno, tako da pozive u pomoć nesrećnog mladića nije imao ko da čuje. On je navodno pokušao da se odbrani od siledžije, ali nije mogao.

Autor: Blic

#modrice

#muškarac

#silovanje