Oglasila se sa objašnjenjem zašto smatra da ona nije kriva za smrt roditelja koji su umrli od smrzavanja.

Glumica Ališa Vit nedavno se susrela sa teškom porodičnom tragedijom. Njeni roditelji pronađeni su mrtvi u svojoj kući u Masačusetsu, a mnogi su za njihovu smrt krivili upravo glumicu. Ona se sada oglasila i detaljno objasnila šta se dogodilo.

Ališa je na društvenim mrežama objavila porodične fotografije uz priču o tragediji koja je zadesila njenu porodicu. Njeni roditelji preminuli su od hipotermije nakon što im je isključeno grejanje u trošnoj kući, a kako glumica naglašava ne smatra sebe krivom jer je uvek bila tu da im pomogne.

"Moji roditelji nisu bili bez para. Bili su jako tvrdoglave, predivne duše i uz to su pravili svoje izbore od kojih nisam mogla da ih odvratim. Pomagala sam im, na sve načine na koje sam mogla – na sve načine na koje su mi dozvolili. Nisam imala pojma da im je grejanje isključeno. Nikada neću razumeti kako i zašto su odlučili da mi ovo ne kažu, da mi ne dozvole da im pomognem. Srce mi je slomljeno.", napisala je glumica.

Ališa je dodala i da se ona mučila i da im je pomagala koliko su joj oni to dozvoljavali. Tvrdi da ih je molima da se presele, ali da su oni to odbijali uz objašnjenje da nema pravo da im govori kako će da žive. Dodaje i da je pozvala socijalnu pomoć jer se zabrinula kada joj se nisu javljali na telefon, te da joj je detektiv saopštio da su preminuli.

Kako glumica kaže, ona u kuću svojih roditelja nije ušla poslednjih 10 godina jer joj je to bilo zabranjeno, pa zbog toga nije ni znala u kakvim uslovima žive.

Sumnja se da je stariji bračni par preminuo od hipotermije jer je jedno od njih pronađeno u kaputu. Ali njihovo zdravlje se vremenom pogoršavalo, jer se njen otac Robert borio sa kancerom, a njena majka Dajen je bolovala od Parkinsonove bolesti.

Kako su vlasti prenele, par je pronađen u svom domu dan pre Božića kada su noću temperature padale ispod -10 stepeni. Oni su takođe rekli da su pronađeni bez ikakvih tragova traume, nasilja, kao i da tokom naknadnih pregleda nisu pronađeni tragovi otrvovnih gasova, ali da su u kući pronađene grejalica i peć koje su bile neispravne. Komšije su takođe rekle da Vitovi imaju problema sa grejanjem od 2018. godine i da su odbili ponudu da to poprave i da su videli kako "neko iz države" svake nedelje daje paru hranu. Vlasti tek treba da potvrde tačan uzrok smrti.

Autor: Mondo

#Ališa Vit

#SMRT

#umrli od smrzavanja