Bežao i od policije

BANJALUKA: Filmske scene odigrale su se sinoć u Banjaluci kada je pijani vozač iz pravca Lauša prema centru vozio suprotnom trakom i tako oštetio više vozila, te udario u kružni tok, gde je polomio saobraćajni znak.

Kako Nezavisne saznaju, na sreću niko nije povređen, a pijani vozač, koji je bežao od policije, uhapšen je u centru, gde je identifikovan, i u pitanju je Radojica M. (27) iz Banjaluke.

Policija je utvrdila da je karambol na cesti počinio ovaj nesavesni vozač vozeći fiat sa 3,02 promila alkohola u organizmu.

Očevici kažu da je prava sreća da niko nije povređen jer je fiat "gazio sve po redu", te da je bežeći od policije prošao sredinom kružnog toka prema centru.

Takođe navode da je automobil na kraju ostavio nasred ceste, ali je ubrzo uhapšen.

Vozač je, kako je potvrđeno navedenom portalu, trenutno u policijskoj stanici, a policija će ga ispitati kada se otrezni budući da je bio stanju teškog pijanstva.

- Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 25. 1. 2022. godine, oko 23.00 časova, identifikovali su i lišili slobode lice inicijala M. R. iz Banjaluke jer je navedeni, iste večeri u Banjaluci, izazvao 3 saobraćajne nezgode nakon čega je pobegao sa lica mesta - navode iz PU Banjaluka.

Dodaju da je kontrolom utvrđeno da je u saobraćajnim nezgodama učestvovao sa putničkim automobilom marke fiat.

On će biti sankcionisan zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Autor: nezavisne.com / Ljiljana Radić

#BANJALUKA

#Fiat

#nesreće

#vozač