Marina i Pavle su pre tragedije bili u emotivnoj vezi oko dve godine, iako je on bio oženjen i otac dvoje maloletne dece.

Podsetimo, Marina i Pavle su pre tragedije bili u emotivnoj vezi oko dve godine, iako je on bio oženjen i otac dvoje maloletne dece. Ovaj par upoznao je navodno u vrtiću gde je Marina radila.

- Upoznali su se u vrtiću u kom je ona radila, a u koji su išla Pavlova deca. Kada su se upoznali, Marina je imala momka za koga je trebalo da se uda, ali je zbog Pavla raskinula. Nedavno je odlučila da se vrati bivšem, a on to nije mogao da podnese - podseća izvor i dodaje da je Marina pokušavala da se skloni od ljubavnika, te da je zbog toga u septembru promenila obdanište. Navodno, Pavle nije želeo da odustane od ljubavnice.
- Kobnog dana oni su se dogovorili da se vide. Pavle je pokupio "opel vektrom" Marinu i otišli su na Vojni put između Nove Pazove i Batajnice. Šta se sve dogodilo tada između njih, znaju samo njih dvoje - kaže naš sagovornik i dodaje:
- Žandarm je aktivirao bombu i oni su na licu mesta stradali. Pretpostavlja se da pavle nije mogao da se pomiri s tim da Marina želi da ode od njega, iako je kući imao ženu i decu. Samo desetak minuta nakon stravične detonacije patrola policije prošla je Vojnim putem da proveri šta se desilo i zatekli su stravičan prizor. "Opel" je bio sav izbušen od gelera, a unutra su bila dva unakažena tela.

Autor: Kurir

#UBISTVO

#samoubistvo

#žandarm