Društvene mreže juče su preplavile oproštajne poruke koje su prijatelji, rodbina i komšije

M. L. (44) iz Zrenjanina i S. B. (34) iz Elemira poginuli su u u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 1. januara na periferiji Zrenjanina, u neposrednoj blizini industrijske zone.

Do sudara BMW-a, u kom je bio S. B., sa pežoom 307, u kom se nalazila M. L., došlo je oko 17 časova pod zasad nerazjašnjenim okolnostima, preneo je Kurir.

- Nesreća se desila na ravnom delu puta, 50-ak metara od prve oštre krivine na obilaznici oko grada. Navodno, S. B. je išao oko 200 km/h i zakucao se u pežo, u kome je bio bračni par M. L. s decom. Kola je maltene pocepao, pa se zaustavio tek udarivši u banderu - navodi izvor Kurira.

- Očevici su pozvali pomoć, a vatrogasci su morali da dođu i da iseku lim kako bi izvukli S. B. iz vozila. Dva sata je trajalo izvlačenje. M. L. preminula je na mestu, a njen suprug D. L. je s teškim povredama prebačen u KC Vojvodine u Novom Sadu - dodaje očevidac.

Navodno, porodica nastradale je kobnog popodneva krenula kod roditelja D. L.

- Uputili su se s decom da čestitaju Novu godinu roditeljima. Devojčica i dečak pukom srećom imaju lakše povrede, ali su svakako pretrpeli horor. Očevici kažu da su dečica vrištala iz smrskanog vozila i dozivala pomoć - ističe očevidac.

Brigu o deci je preuzela sestra M. L.

Nastradala M. L. ima sestru bliznakinju, koja ima troje dece, ali je odmah preuzela brigu o sestrićima, koji su ostali bez majke. Kako kažu meštani, S. B. poznat je kao trgovac automobilima.

- On je iza sebe ostavio četvoro dece. Poznat je po divljačkoj vožnji - dodaju komšije.

Društvene mreže juče su preplavile oproštajne poruke koje su prijatelji, rodbina i komšije pisali M. L. i S. B.

- Tek što smo nazdravili i čestitali Novu godinu, a već se opraštamo. Brate moj, nek ti je laka zemlja - pisali su prijatelji stradalog S. B.

Autor: kurir.rs / telegraf.rs

#Zrenjanin

#bmw

#nesreća