Anabela je tek krenula u našu školu. Imala je sve petice i nijedan izostanakm kaže direktor Gimnazije 💔

Na Gimnaziji Veljko Petrović u Somboru, koju je od septembra ove godine pohađala Anabela i koju je završila Anastasija istaknuta je crna zastava, prenosi Blic.

Svi u školi su u šoku i velikoj tuzi. Pamtiće učenice samo po lepom, jer bile su mile, drage i među najboljim učenicima.

- Bile su divna deca. Obe. Lično ih nisam poznavao, ali sve kolege mi kažu da ako postoje primerna deca i učenici to su njih dve. Anabela je tek krenula u našu školu. Imala je sve petice i nijedan izostanak - kaže direktor Gimnazije Dušan Mišković.

Za stariju Anastaziju kažu isto. Odličan đak, kulturna, dete za poželeti.

- To su bile izuzetne devojčice, vrlo, vrlo pristojne. I jako skromne. Anastasija je pisala maturski rad iz psihologije i profesorica je pitala da li želi da nastavi psihologiju i ona je rekla da bi to jako volela ali da joj materijalne prilike to ne dozvoljavaju, zato i nike upisala studije psihologije, već je pokušavala da zaradi od šminkanja kojim se bavila - kažu u gimnaziji u Somboru.

Kako saznajemo, devojčica je upisala Pedagoški fakultet u Somboru, ali nije je imala ambiciju da upiše psihologiju.

- Ovo je jako veliki gubitak za našu školu, ovakvu tragediju ne pamtimo da se ikada desila. Napravićemo čitulju i istakli smo crnu zastavu. Planiramo da posle sahrane, još uvek ne znamo kada će biti, i kada prođu svi praznici potražimo njihovog brata i ponudimo pomoć. Sakupljaćemo i novac i sve što bude trebalo - kažu u školi u Somboru.

Dodaju da niko u školi nije mogao da primeti da imaju porodičnih problema, jer ih nikada nisu ni pomenule, niti se to na njima videlo. Ali, bio je već i raspust kada je njihov nasilni otac pušten iz zatvora.

Takođe Somborci su nam potvrdili da su materijalne prilike Mirjane i njenih ćerki bile jako skromne.

- Vidite i da njihova kuća nije bila završena do kraja. Skromno su živele. Ne znam gde im je majka radila, ali kažu da je Zdravko nekada imao kopirnicu. Ne sećam se, mada znam da mu je brat jako dobar čovek i jako dobar zanatlija - moler. A taj šta god da je bio i nije važno, jedno je jasno, on je montrum - zaključila je vidno potresena žena u centru Sombora.

Autor: Blic

#Anabela Goranović

#Anastasija Goranović

#Otac monstrum

#sombor