Toliko je bio veseo momak, da još ne možemo da se oporavimo od šoka kada smo čuli šta se dogodilo. 💔

Devetnaestogodišnji Bojan Simonović poginuo je u saobraćajnoj nezgodi koja se juče dogodila kod Donjeg Milanovca. On se u vozilu u trenutku nezgode nalazio na mestu suvozača, i od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta, prenosi Blic.

Ova stravična vest o smrti mladića šokirala je njegove poznanike koji Bojana opisuju kao nasmejanog i dobrog mladića.

- Ovo je neopisiva tragedija. Bojan je uvek bio veseo. Završio je srednju Tehničku školu, i mislim da je našao posao u Požarevcu. Toliko je bio veseo momak, da još ne možemo da se oporavimo od šoka kada smo čuli šta se dogodilo. Kako sam čuo od njegovih poznanika, imao je devojku i razmišljao o ženidbi. Strašno, mnogo nas je potresla ova tragedija 💔 - priča jedan meštanin.

I njegov bivši profesor u srednjoj Tehničkoj školi Ivan Popović Bojana će zauvek pamtiti kao izuzetno vrednog i odgovornog mladića.

- Bio je izuzetan mladić. Završio je smer turistički tehničar, a ja sam mu predavao "turizam". Jako vredan i dobar učenik. Verovao sam da će puno toga postići u životu. Ne mogu da verujem da ga više nema, mnogo nas je potresla ova tužna vest o njegovoj tragičnoj smrti. Bio je uvek nasmejan, i zauvek će tako i ostati u mom sećanju – kaže Popović.

Da podsetimo, do nesreće je došlo juče ujutru oko 08.40 časova kada su se na putu Donji Milanovac-Kladovo sudarili putničko vozilo marke "opel zafira" i teretno vozilo marke "MAN".

Od zadobijenih povreda suvozač iz automobila je preminuo na licu mesta dok je vozač zadobio povrede.

Autor: Blic

#Bojan Simonović

#Donji Milanovac

#Ivan Popović