Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova

Đorđe D, sin Desanke D, koju je juče brutalno ubio unuk David, objavio je danas potresnu poruku na Fejsbuku kojom se oprostio od svoje majke:

- Danas ti je mama bio rođendan. Dobila si na poklon puno patnje i boli, zlo kakvo svet zapamtio nije, od nekoga ko je trebao da te voli. Draga mama oči su ti izvađene iskasapljeno telo mučena si satima, dok si umirala i onda si verovala u Boga, ali zlo sa svetlom veze nema njega to ne zanima. Neka radi šta želi moj bog je samnom, dok te monstrum ubija bile reči su tvoje. Morao je nožem i da ti vadi srce možda jer je ljubomoran on nije imao svoje. Bila si heroj u mome životu i govorila si mudar se uklanja od zla, ne znam zašto gospod nije hteo da ga spreči možda da te uzme sebi to samo nebo zna. Ovaj ružan svet i nije bio mesto za tebe, suviše je prljav za tvoj anđeoski lik. Samo zlo je moralo te uništiti nemajući mir dok ne čuje tvoj krik. I dalje ti si ostala dostojanstvena moja mama, princeza iz bajki izgubljenog sna. Požrtvovana i mudra što na svakog pazi tvoj oreol danas još mnogo jače sja. Draga moja mama na danas na rođendan si dobila kartu za nebo, u užasnim mukama većim od svakoga sveca. Dokazala si veru u Boga uvek će te se sećati tvoja draga deca. Oličenje morala čistoće i gospodstva, sve ono što jednoga dana želim biti ja. Ti si svojim primerom pokazala nama, i tvoj put ka nebu ko zvezda nama sja. Monstrum te jeste ubio ali pobeda je tvoja, ovjenčana slavom i dostojanstvom što on nikada imati neće. Neko se rodi ko ruža i mirise i kada je odsečeš,a neko i sa parfemom ostane smeće. Draga moja mama na nebo te danas pratim i ne mogu reći da lep mi je dan, ali pošto prošlost ne mogu da vratim ovim ti putem čestitam rođendan.

Podsećamo, David je osumnjičen da je juče ubio svoju babu Desanku, nakon čega je uhapšen. On se sumnjiči da je u stanu u Kotežu nožem i šrafcigerom zadao više ubodnih rana starici, od kojih je ona preminula.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom Višem javnom tužilaštvu.

Autor: Novosti.rs

#desanka

#majka

#poruka

#sin

#unuk