Policiji je, podsetimo, prijavljen nestanak Valentine L. (53) iz Obrenovca, inače radnice kineske radnje, a traga se i za još jednom ženom, koja je kobnog dana izašla iz kovid ambulante i ušla u robnu kuću kako bi pazarila.

Stravičan požar koji je pre tri dana buknuo u jednoj robnoj kući u Obrenovcu, najverovatnije je krenuo iz kineske radnje, a navodno su se zapalile novogodišnje lampice.

Policiji je, podsetimo, prijavljen nestanak Valentine L. (53) iz Obrenovca, inače radnice kineske radnje, a traga se i za još jednom ženom, koja je kobnog dana izašla iz kovid ambulante i ušla u robnu kuću kako bi pazarila.

- Sumnja se da je požar buknuo u kineskoj radnji i da su se zapalile novogodišnje lampice - kaže sagovornik.

Kako Kurir saznaje od izvora bliskog istrazi, vlasnica robne kuće van sebe je otkako se požar dogodio.

- Njoj je izgorela cela radnja i sva roba. Ne zna ni koliko radnika je bilo u prodavnici kada je požar izbio, pa je rekla da ne zna ni ko sve fali - kaže izvor iz istrage.

Podsetimo, kada je izbio požar vatrogascima su odmah u pomoć došli pripadnici vatrogasno-spasilačkih jedinica iz Obrenovca, Surčina, Batajnice, Železnika, Košutnjaka, Zvezdare i Zemuna. Tokom gašenja požara došlo je i do niza detonacija u zapaljenom tržnom centru i to verovatno zbog pirotehničkih sredstava.

Autor: Kurir

#Obrenovac

#Požar

#novogodišnje lampice