Grčki mediji navode da je srpski košarkaš u kritičnom stanju.

Nove loše vesti stižu iz Grčke!

Srpski košarkaš Stevan Jelovac nalazi se u kritičnom stanju posle moždanog udara, a mediji govore da se njegova situacija dodatno pogoršala!

Grčki portal "Basketworld" je doneo loše vesti, pošto izveštaj o stanju srpskog košarkaša navodi da je on u kritičnom stanju.

- Vest nikako nije dobra, pošto poslednje informacije govore da se zdravstveno stanje ovog asa ubrzano pogoršava i to govore lekari koji ga posmatraju u Metropoliten bolnici - , počinje u objavi tog portala.
- Sada se njegova porodica nada čudu, kako bi Stevan Jelovac pobedio opasnost po život. Saopštenje AEK-a od pre dva dana govorilo je o njegovoj kritičnoj, ali stabilnoj situaciji i svi su čekali pozitivne vesti, što se nažalost nije desilo - , naveo je ovaj portal.

Isti izvor izveštava i da je AEK otkazao prijateljsku utakmicu protiv Larise, ne objašnjavajući zbog čega, ali je očigledno da bi razlog za to mogla da bude zdravstvena situacija Stevana Jelovca.

Inače, košarkaši Srbije su u četvrtak uveče na meč protiv Letonije izašli u majicama sa likom Jelovca, kao znak podrške u njegovoj teškoj borbi.

Stevan Jelovac je doživeo moždani udar 15. novembra na treningu svog tima i od tada se nalazi na intenzivnoj nezi.

Autor: Mondo

#KOŠARKA

#Stevan Jelovac

#moždani udar