Muškarac osuđen za jeziv zločin kod kruševca

Kako prenosi portal Mondo, pedeset godina star S. M. iz Makrešana kod Kruševca osuđen je na 16 godina zatvora zbog teškog ubistva supruge M. M. stare 45 godina.

Više javno tužilaštvo u Kruševcu zaključilo sa okrivljenim sporazum o priznanju krivičnog dela. Sporazume je potvrdio Viši sud, čime je okončan sudski epilog monstruoznog zločina u selu kraj Kruševca.

Da podsetimo, tragedija se dogodila 8. juna u porodičnoj kući u sitnim satima. Kako je ranije predočeno, S. M. je sa više udaraca čekićem u glavu usmrtio svoju suprugu, ali je nesrećnu ženu prethodno nakon verbalne rasprave udarao i rukama. Sagovornici kažu da je, sada već osuđeni, imao problema sa alkoholom, da se teško nosio sa ljubomorom i da je kobne noći bio pijan.

Kako navodi izvor, žrtva se vratila i iz druge smene u fabrici, a prethodno se dogovorila sa mužem da je sačeka. To se nije dogodilo, već ga je kod kuće zatekla u pijanom stanju. Posvađali su se i on je žrtvu najpre udarao, a potom je i čekićem udario u glavu.

Prizor mrtve majke u sobi porodične kuće, nažalost prva je videla ćerka. Kako je tada rekla novinarima, otac je izašao iz druge sobe i dok je žurno napuštao kuću, rekao je: "Ubio sam je". Osumnjičeni je brzo uhapšen, a ekipa Hitne pomoći je mogla samo da konstatuje smrt M. M.

Kako su posvedočili meštani Makrešana, selo je zaziralo od osumnjičenog. Njega su dovodili u vezu sa nekom krađom drva i napadom na meštanina.

Autor: mondo.rs

#16 godina robije

#Sam

#Svirepo

#UBISTVO

#alkoholičar

#je

#majka

#otac

#ubio

#ćerka