Zbogom, Kurčubiću! Zbogom, profesore!

Glumac Ivan Bekjarev se prošlog meseca zarazio koronavirusom, a pre desetak dana pogoršalo mu se zdravstveno stanje. Poslednjih nedelja ooravio je na Infektivnoj klinici u Beogradu. Glumac je saznao da je pozitivan na koronavirus dok je snimao film, zbog čega je odmah napustio set. Preminuo je sinoć u 74. godini života.

Bekjarev je jedan od najznačajnijih srpskih i jugoslovenskih glumaca sa izuzetno plodonosnom i dugom karijerom, a obreo se u svim žanrovima pozorišne, filmske i televizijske umetnosti. Njegove kolege i prijatelji opraštaju se od njega deleći zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Neki od njih su Sloboda Mićalović, Marijana Mićić, Slobodan Radanović, Lidija Vukićević i mnogi drugi.

View this post on Instagram

A post shared by Marijana Mićić (@micicmarijana)

IZVOR: IG / micicmarijana

- Zbogom Profesore. Za mene ste prvo bili glumac, poznati glumac. Onda ste mi postali Profesor. I prijatelj. Na kraju smo bili i kolege i partneri. Ali i tada ste ostali prijatelj, drug. Duhom mlad i uvek sa željom za ljudima i druženjem . Pamtiću Vas zauvek Profesore i hvala za sve - napisala je Marijana Mićić.

Foto: Printscreen Instagram/@slobodaradanovic

Slobodan Radanović seća ga se po legendarnoj ulozi Stevice Kurčubića.

Foto: Printscreen Instagram/@vukiceviclidija

Voditeljka Sanja Marinković pamti ga kao uvek rado viđenog gosta u njenoj emisiji. Gostovao je svake godine od kako se emituje Magazin In.

Foto: Printscreen Instagram/@sanjamarinkovicoffcial

Foto: Printscreen Instagram/@sloboda_micalovic_boba

Autor: redportal.rs

#Ivan Bekjarev

#Marijana Mićić

#Sloba Radanović

#Sloboda Mićalović

#poslednji pozdrav