Tuga 💔

Mladi Srđan Stojanović (19) iz Banjaluke preminuo je prošle nedelje, nakon 4 dana boravka u bolnici i borbe sa koronavirusom.

Srđan je odrastao u banjalučkom naselju Šeher (Srpske Toplice), s bakom i mlađom sestrom. Prema rečima njegovih drugova, Srđan je i ranije imao zdravstvenih problema povezanih sa srcem, a korona je bila dodatni faktor koji mu je i odneo život.

Njegova maloletna sestra i on pre nekoliko godina ostali su bez roditelja i živeli su sa bakom, kojoj je Srđan predstavljao jedinu nadu.

Nažalost, i baka i sestra takođe imaju kovid. Baka se trenutno nalazi u bolnici, a sestra sa kojom su njegovi drugovi u kontaktu je smeštena kod tetke.

- Baka je živela za njega. On je bio jedina nada i glava kuće posle svega što se desilo tokom proteklih godina - rekli su njegovi drugovi.

Srđanov drug je u potresnoj ispovesti ispričao da se mladić borio kao lav. Radio je sve moguće poslove, od građevine preko poljoprivrede, a od skoro je počeo da se sprema kako bi postao policajac kao njegov pokojni otac. Nažalost, sudbina nije dozvolila da se to desi.

Drugovi su se sada organizovali da prikupe pomoć za njegovu baku i sestru. 💔

Autor: Telegraf

#korona

#koronavirus