Uviđaj je obavila saobraćajna policija

Sa teškim telesnim povredama prošao je dečko (18) prilikom sudara automobila i motora kojim je on upravljao. Za vikend je u Vranju bilo još dva udesa u kojima nije bilo povređenih, a iz saobraćaja je isključen 25-godišnji vozač koji je za volanom bio sa 1,67 promila alkohola u krvi.

Nezgoda se dogodila, kažu u vranjskoj policiji, na raskrsnici ulica Kraljevića Marka i Vojvode Mišića, nešto posle 17 č. Sudarili su se opel astra, kojim je upravljala 40-godišnja žena i motocikl koji je vozio 18-godišnji mladić.

Između 2 vozila je došlo do kontakta nakon što je automobil skrenuo iz Ulice Kraljevića Marka ka Ulici vojvode Mišića. Nakon pada na kolovoz sa motocikla, mladiću je medicinska pomoć ukazana u Zdravstvenom centru Vranje, gde su mu konstatovane teške telesne povrede - kažu u policiji.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, uviđaj je obavila saobraćajna policije i još se utvrđuju sve okolnosti pod kojim je došlo do nazgode, pišu Južne vesti.

Takođe, saopštavaju iz policije, zadržana su dvojica vozača na vranjskim ulicama. 25-godišnji vozač forda isključen je iz saobraćaja jer je utvrđeno da je vozio automobil sa 1,67 promila alkohola u organizmu, dok je 32-godišnji muškarac iz Vranja koji je upravljao "opelom“ odbio da se podvrgne alkotestu.

Protiv vozača će biti podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Autor: Blic

#brzina

#mladić

#nesreća