Dva puta pokušao da je ubije, gušio je dok se nije onesvestila

Kako prenosi portal Mondo, srpski državljanin (55) osumnjičen je da je u stanu u Beču gušio suprugu (60), sve dok se nije onesvestila - u dva navrata.

Srbin, čiji identitet nije saopšten, uhapšen je u Beču prošle srede zbog sumnje da je svoju suprugu pokušao da uguši golim rukama. Stravično porodično nasilje dogodilo se u njihovom porodičnom stanu u Ulici Landštrase u samom centru grada, a povod za napad su finansijski problemi u koje su zapali supružnici. Osumnjičeni Srbin je obema rukama obuhvatio vrat svoje žene i davio je sve dok se nije onesvestila. Kako navodi austrijski portal Kosmo.at:

Srećom u momentu napada u stanu nesrećne žene bila je i njena sestra koja je odmah pozvala policiju i Hitnu pomoć. Policija je momentalno uhapsila nasilnika, ali ga je ubrzo pustila na slobodu. Međutim, izrečena mu je mera zabrane prilaska stanu i svojoj supruzi.

Nesrećna žena napadnuta je čak dva puta prošle nedelje:

Suprug je na nju nasrtao dva puta u zajedničkom stanu i nije prestajao sve dok nije izgubila svest. Početkom nedelje joj je stavio jastuk na lice, a u sredu ju je čak gušio golim rukama.
Ona se oba puta onesvestila. Motiv napada su bile svađe koje su izbijale oko finansijskih problema koje je par imao. Žena ga se jako plašila i nije prijavljivala napade, ali je to uradila njena sestra koja je nakon drugog incidenta zvala Hitnu pomoć.

Srbin je priveden na saslušanje i braniće se sa slobode. U međuvremenu izrečena mu je zabrana prilaska.

Autor: mondo.rs

#Beč

#Davio Ženu

#Finansijski problemi

#Srbin

#Umalo je ubo

#davio do onesvešćenja

#dva puta pokušao da je ubije

#golim rukama