Telo je pronađeno u bunaru nedaleko od jedne kuće u izgradnji

Devojčica (16) iz ukrajinskih Vinica uhapšena je zbog sumnje da je nožem ubila svoju majku (36), a da je telo potom bacila u bunar, prenosi Telegraf.

Kako su saopštili nadležni, nestanak žene, čiji identitet nije saopšten, prijavila je svekrva, a telo je pronađeno u bunaru nedaleko od jedne kuće u izgradnji. Mediji prenose da je telo ubijene bilo pokriveno kamenjem i starom odećom, a policija je privela maloletnu ćerku ubijene zbog sumnje da je počinila ovaj zločin.

Veruje se da su se majka i devojčica tokom vikenda posvađale u kuhinji, te da je devojčica zgrabila nož i majci zadala više od 30 uboda. Nakon toga, majčino telo je stavila u građevinska kolica, odvezla ga do jedne kuće u izgradnji u komšiluku i bacila u bunar.

Policija veruje da se nakon toga devojčica vratila kući i pokušala da ukloni tragove zločina. Osumnjičena je izribala celu kuću, sakrila je svoju odeću, kao i nož kojim je počinjeno ubistvo. Devojčica se trenutno nalazi u pritvoru, a ukoliko bude proglašena krivom, preti joj do 15 godina zatvora.

Autor: Telegraf

#UBISTVO

#majka

#policija

#ćerka