Nastavnik nije imao neprijatelje

Policija, prijatelji, rođaci i komšije 4 dan tragaju za nastavnikom fizike Nasufom Selmanovićem, kojem se od četvrtka gubi svaki trag.

Prijatelj porodice da kaže da svaki dan njih oko 20 pretražuje šumu ali su otišli i dalje ali od Selmanovića ni traga ni glasa.

- Verujete da nema mesta na kom ga nismo tražili, ali ni deo graderobe njegove da nađemo. Jedino vodu kod brane nismo pretražili, ali nameravamo da angažujemo i ronioce kako bi taj deo pregledali. Mada da je se udavio nešto bi njegovo bilo na površini vode. Kapa, kišobran, bilo šta - priča prijatelj porodice za Kurir.

Kako je objasnio u policiji su im obećali da će dobiti još ljudi i da ponovo krenu metar po metar.

- Tog dana oko 10 č. je, nakon što je obavio jutarnju kupovinu namirnica, izašao iz kuće i rekao da ide da prošeta. Kako ga nije bilo satima, a telefon je bio nedostupan, njegova porodica je krenula u potragu. Poslednji put viđen je u blizini Gradskog stadiona, što su zabeležile i kamere video-nadzora sa tog objekta, kako odlazi u pravcu naselja Kajetina - kaže prijatelj i dodaje da je neverovatno da čovek ovako u danu samo nestane.

Autor: Kurir

#Tutin

#nastavnik

#potraga