Ubili su ih profesionaci, a ne naivci 😯

Slučaj ubistva tročlane porodice Đokić - Gorana, Gordane i Lidije zaintrigirao je i našeg najpoznatog advokata Tomu Filu. Iza sebe ima 6 decenija dugu karijeru i posle svega što je radio tvrdi da ukoliko ubicu ne nađu u prva 2-3 dana u 99% slučaj to sve teže ide.

- U ubistvu Đokića nije učestvovao jedan čovek nego više njih. Iz svega što sam saznao mogu zaključiti da je zločin do detalja isplaniran. Ovde nema reči o nekim naivnim ubicama već se radi o profesionalcima. Ubicu po svemu sudeći treba tražiti među Đokićevim rođacima i poznanicima - objašnjava Fila.

Prema njegovim rečima, ubice su znale tačno koje navike ima Goran. Gde ide, koliko se zadržava, kome najviše veruje i od koga strahuje.

- Postoji nekoliko teorije da je Đokića te noći zaustavio čovek koji je bio maskiran u policajca, pa je iz tog razoga njemu stao ili rođak ili poznanik koga nije mogao da odbije. Mislim da je Goran odmah ubijen i da je ubica nastavio da vozi njegov automobil. Sve u vezi sa ovim slučajem je do detalja isplanirano. Đokići su spaljeni na jednoj lokaciji, a automobil na drugoj. Znale su ubice kako da unište DNK-a tragove iz automobila, ali i na žrtvama. Zato i tvrdim da se radi o profesionacima, a ne naivcima - kaže Fila za Blic.

Autor: Blic

#UBISTVO

#fila

#Đokići