Ovo je samo jedan u nizu incidenata između ove 2 navijačke grupe

Uoči utakmice između Osijeka i Hajduka u Đakovu je došlo do tuče navijača.

Prema informacijama kojima oni raspolažu, 1 osoba je zbog povreda morala zatražiti lekarsku pomoć u osječkom KBC-u, a u kafiću u centru Đakova nisu se potukli navijači Osijeka već navijači Dinama Bed Ble Bojsi i Hajduka Torcida

- Možemo da potvrdimo kako je u subotu u večernjim satima u Đakovu došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba 2 navijačke sgrupe. Tom prilikom oštećen je ugostiteljski objekt, a 1 osoba je povređena. Uviđaj na mestu događaja obavila je uviđajna ekipa Policijske stanice Đakovo. Policija je identifikovala nekoliko učesnika ovog događaja i nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti i svih učesnika ovog događaja - saopšteno je iz Policijske uprave osječko-baranjske.

Kako prenosi Slobodna Dalmacija policija je brzo reagovala na dojavu pa su se na mestu događaja pojavili u 2 marice i 3 automobila. Ovo nije prvi put da su tenzije između navijača Hajduka i Dinama na tom području eskalirale jer je u martu ove godine takođe došlo do tuče pripadnika ovih navijačkih grupa. 

Autor: Slobodna Dalmacija

#Hrvatska

#fudbal

#navijači