Jorkširskog Trboseka stigla kazna 😏

Serijski ubica Piter Satklif preminuo je jutros u bolnici u 74. godini od COVID-19. On je odbio od bilo kakav tretman za koronavirus. Pobožni Jehovin svedok je insistirao da ne želi da produžava život veštački i da se njegovo vreme bliži kraju.

Satklif je proveo 40 godina u psihijtrijskoj bolnici Broadmoor i zatvoru zbog ubistva 13 žena i pokušaja da ubije još sedam između 1975. i 1980. godine. Najveća policijska potera 20. veka je bila upravo za njim.

Nakon hapšenja on je tvrdio da je bio zver koju je u njega naterao đavo.

Njegovu smrt je pozdravio sin jedne od njegovih žrtava, koji je pohvalio bolest što je ugrabila život čudovištu.

Drugi su takođe proslavili vest da je čudovište umrlo, a sin jedne od žrtava je izjavio da se nekako od jutros oseća drugačije. Ovo je i razumljivo zato što je priča konačno dobila kraj. Mnogi članovi žrtava ovog montruma su izjavili da će sada biti lakše jer će se o njemu manje pričati te će ih manje podsećati na ono što se dogodilo njihovim porodicama.

Javnost je imala priliku da ga vidi 2015. godine kada je išao na operaciju oka. Trbosek se nikad nije izvinio za svoje zločine. U nastavku možete pogledati i dokumentarni film o zločinima koje je počinio Piter Satklif:

IZVOR: YT / idj4

Autor: redportal.rs

#COVID-19

#Piter Satklif

#serijski ubica