Muž i žena bili su jako vezani...

Njihova tela pronašli su meštani koji su tu dolazili po vodu. Stravičan prizor uznemirio ih je sve, pa je policija morala da se spušta unutar bunara kako bi indentifikovala žrtve.

Indijka iz Maharaštre živela je sa mužem i ćerkicom skromno. Suprug je uoči početka epidemije izgubio posao i samo je ona donosila novac u kuću.

Kako u tom delu Indije nije bilo vakcina na vreme, suprug se nekako zarazio u kraju i brzo je završio u bolnici. Muž i žena bili su jako vezani, pa je ona ostala bez reči nakon što joj je javljeno da je Radžabau preminuo na respiratoru.

Šetal nije znala šta da radi. Nisu imali roditelje koji bi im pomogli, ni lokalna zajednica nije mogla ništa da učini jer su živeli u vrlo siromašnom selu.

Na kraju je uzela ćerkicu za ruku, odvela je pred bunar i jednim potezom okončala im je živote.

– Radžabauova zaraza bila je od onih ‘misterioznih’. Na testovima je dobijao negativan rezultat, a stanje mu se samo pogoršavalo. Tek kada je došao na korak od kiseonika i respiratora, utvrđeno je da je zaista oboleo od koronavirusa. Šetal je pala u depresiju i nije pronašla izlaz iz nje – piše portal Times of India navodeći reči meštana sela u kojem je tročlana porodica živela.

Autor: Objektiv

#Indija

#korona

#koronavirus

#samoubistvo