Detalji tragedije u Zagrebu

Zagrepčane je prvo vikend jutro dočekalo vešću o stravičnom porodičnom zločinu koji se dogodio u penthausu vile u zagrebačkom naselju Mlinovi.

Prema prvim i zasad još nezvaničnim informacijama, te pisanju zagrebačkih medija, Bečlija, finansijski konsultant, magistar i vlasnik konsultantske kuće, koji je radio za neke od najvećih evropskih firmi i to na vodećim pozicijama, ugušio je noćas posle ponoći svoje troje dece - blizančiće od 7 godina, dečaka i devojčicu, i mlađeg sinčića od samo 4 godine.

Odmah potom pokušao je i sebi da presudi i to navodno otrovom ili tabletama, ali je preživeo posle čega je hitno prevezen u bolnicu.

Misterija u čitavoj priči jeste ko je prijavio zločin noćas oko dva časa jer je to zasad nepoznato, a komšijama je bilo čudno kako se hitna pomoć tako brzo pojavila. To budi sumnju da je na mestu zločina mogao biti još neko.

Međutim, zagrebački mediji navode i da je otac troje dece sinoć oko ponoći ostavio čudan status na Fejsbuku iz kojeg je moglo da se nasluti da bi nešto moglo da se desi.

On je napisao:

- Zbogom svima, odlazim jer ne mogu više... Ljubav mog života me napustila jer je moja bivša žena bila zla prema njoj i nisam imao više para...

Inače, on i supruga, majka dece, razvedeni su.

Decu je ugušio u potkrovlju vile u kojoj je živeo, mlađeg sinčića u spavaćoj a blizance - dečaka i devojčicu od 7 godina u dnevnom boravku, kako prenosi Kurir, a javljaju Jutarnji list i 24sata.hr.

Naveo je kako je u poslednjih godinu i po pokušavao da se vrati na posao, pominjao "braću iz masonske lože" koji nisu hteli da mu pomognu, osim dvojice najboljih prijatelja i dvojice braće koji su mu kaže pomogli koliko su mogli.

Autor: Kurir / redportal.rs

#UBISTVO

#deca

#otac

#ugušio decu

#zagreb