Navodno je pucao samo da zaplaši žrtvu 😏

Bivši reprezentativac Srbije u streljaštvu Daniel Janjoš (42), koji je osumnjičen da je vozio automobil iz kog je pucano na poznatog kriminalca iz Vojvodine Gorana Kovačevića Goranca i njegovog telohranitelja i MMA borca Uroša Stojanovića, koji je u obračunu ubijen, predao se policiji u sredu uveče i očekuje se da će njegovo svedočenje biti od krucijalnog značaja u rasvetljavnaju ovog obračuna.

Izvor Blica otkriva da je Janjoševa, profesionalna karijera prekinula kada je uhapšen zbog poslova sa drogom, izneo je svoju odbranu pred tužiocem i u prisustvu advokata. Nadležni iz Višeg javnog tužilaštva nadaju se da će njegov iskaz dovesti do konačnog rasvetljavanja svih okolnosti koje su dovele do obračuna i ističu da zbog daljeg toka istrage ne smeju saopštavati bilo kakve detalje vezane za ovaj incident.

Međutim, kako otkriva izvor blizak istrazi, do sada pronađeni tragovi ukazuju da je u automobilu kobne večeri bio i Dalibor Bogdanović Boća, bivši policajac i nekadašnji blizak prijatelj Goranca.

- Pojedini tragovi navode da je i Bogdanović bio u kolima, ali na zadnjem sedištu te da je i on pucao - otkriva izvor.

Mladi MMA borac bacio se pred Goranca da ga zaštiti i primio je nekoliko hitaca u telo. Od zadobijenih povreda je preminuo na licu mesta, dok je Goranac u napadu ranjen. Napadači su ubrzo pobegli s lica mesta, međutim policija je brzim operativnim radom našla DNK tragove tri muškarca i oni su osumnjičeni za ovaj krvavi napad.

Prema navodima izvora, sumnja se da je ubijeni Uroš Stefanović udario motoraškom kacigom Janjoša kroz otvoren prozor automobila, pa da je i on dohvatio pištolj i zapucao!

- On je navodno pucao nasumice, više da zaplaši Stefanovića bez namere da ga ubije - priča naš sagovornik.

Autor: Blic

#Pucanj

#obračun

#sportisti