Imao je rasekotinu između očiju i nosa, povredu kolena, mnogobrojne podlive.

U Gajdobri nadomak Bačke Palanke desila se tuča u kojoj je povređen 16-godišnjak. Dečak je zadobio teške telesne povrede, potvrdili su iz policije u razgovoru, a reč je o prelomu nosne kosti.

Slučaj je rasvetljen. Dvojica napadača starih 22, odnosno 21 godinu, uhapšeni su i određen im je pritvor do 30 dana. Treći počinilac, takođe 22-godišnjak, u bekstvu je i za njim se traga. Sva trojica su iz Bačke Palanke.

Tuča se desila 25. avgusta, a kako navode roditelji pretučenog dečaka za BAP vesti, na njega je krenulo 14 mladića. Kako se vidi na snimcima nadzornih kamera, selom su prošli sa palicama u rukama. Ipak, iz policije nam je rečeno da nije bilo 14 na jednog, te da su trojica od okupljenih 14 učestvovala u napadu. Kako su roditelji još kazali, dečak ima prelom nosa na dva mesta.

Imao je rasekotinu između očiju i nosa, povredu kolena, mnogobrojne podlive. Sve je naneto palicama. Postoje i video snimci nadzornih kamera u Gajdobri koji su snimili grupu kako ide ka mestu zločina - rekao je otac Slobodan za spomenuti lokalni medij.

Kazao je i da je maloletnik napadnut greškom, te da je reč o obračunu 2 navijačke grupe.

IZVOR: YT / BAČKA PALANKA VESTI

Autor: Kurir.rs/Telegraf

#navijači

#roditelji

#tuča