Radnica zadobila jak udarac u glavu

Komunalna radnica JKP "Gradska čistoća" V.B, sinoć oko 18.40 časova napadnuta je neočekivano i bez ikakvog razloga na Terazijama tokom obavljanja redovnog posla u drugoj smeni i tom prilikom zadobila udarac u glavu, saopšteno je iz JKP ''Gradska čistoća''.

Ona je kolima hitne pomoći prevezena u Vojno-medicinsku akademiju, a napad je prijavljen i policiji koja je odmah obavila uviđaj.

- Nažalost, naši zaposleni su na terenu često izloženi opasnosti i bivaju meta nezadovoljnih i agresivnih pojedinaca. Nasilje je nedopustivo u bilo kojoj sferi i za njega nema opravdanja. Iako su napadi na naše radnike učestali, posebno kada su u pitanju ekipe koje rade na suzbijanju komaraca, jasno je da ni komunalni radnici, ljudi koji Beograd održavaju čistim i urednim, pa čak i ako su u pitanju žene, nisu pošteđeni nasilja. Zaista sam zgrožen" - rekao je direktor JKP "Gradska čistoća"

On je dodao da je napadnuta komunalna radnica zadobila jak udarac u glavu, a kako se napad dogodio s leđa, nesrećna žena nije sigurna čime je udarena.

- Napadača naši radnici prepoznaju kao čoveka koji često šeta Terazijama noseći ikonu sa sobom i tražeći novac od sugrađana. Siguran sam da će policija doći do počinioca ovog dela - kaže Popadić.

Autor: tanjug.rs

#JKP Gradska čistoća

#Komunialna radnica