Uhapšeni je stari znanac policije

Policijski službenici Policijske stanice u Derventi u nedelju su u tom gradu, na osnovu naredbe Osnovnog suda, obavili pretres muškarca inicijala D.K. iz Doboja kao i njegovog putničkog automobila "pežo", prilikom čega je pronađena i oduzeta droga, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Novosti.rs saznaju da je "pao" Danijel K. (24) stari znanac policije i to na derventskom vašaru. "Otkucalo" ga je to što je bio u društvu Stefana V. (24) takođe Dobojlije, koji je upućivao ozbiljne pretnje jednom 31-godišnjem Dervenćaninu.

Iz policije je precizirano da je pronađeno i oduzeto pet paketića sa sadržajem bele praškaste materije koja asocira na opojnu drogu ukupne težine od 19,9 grama i četiri paketića sa sadržajem zelene biljne materije koja izgledom asocira na marihuanu ukupne težine od 10.2 grama.

Protiv Danijela K. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izveštaj o krivičnom delu "neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga", dok će protiv Stefana V. Tužilaštvu biti dostavljen izveštaj o izvršenom krivičnom delu ugrožavanje sigurnosti, najavljuju iz policije.

Autor: N. ĐURIĆ