Ljubomir je sahranjen je prekjuče na Centralnom groblju

Za ubistvo Ljubomira Trnića (45) osumnjičeni su Venes L. (42) i njegova ljubavnica Nikolina K. (26). Oni su, prema nezvaničnim informacijama, mučili i nožem ubili Trnića u Venesovom stanu u Sremskoj Mitrovici. Ubistvu je prethodilo pijačenje.

Ljubavnici iz pakla su zatim umotali Ljubišin leš u tepih i ostavili ga u gepeku "golfa" u naselju Kamenjar, u blizini Nikolinine zgrade. Motiv krvavog zločina nije poznat, a policija je u subotu uhapsila Nikolinu.

Nikolinina komšinica ispričala je da je Ljubišin leš otkriven tek u petak predveče, oko 18 sati.

- Krenula sam da bacim smeće u kontejner, kada sam na parkingu ugledala jeziv prizor. Kao u gangsterskim filmovima... Iz starog sivog "golfa 5", koji je tu često bio parkiran, virio je dugačak tepih iz koga je kapala krv! Krvi je bilo svuda ispod kola - pričala je komšinica koja je odmah pozvala policiju.

U policiji kažu da je Nikolina K. locirana i privedena u subotu uveče, dok je Venes i dalje u bekstvu. On je dobro poznat policiji i ima debeo dosije.

- Više puta je osuđivan, a nedavno je izašao iz zatvora zbog ubistva. Reč je o opasnoj osobi, sa sociopatskim poremećajem ličnosti. Bavio se svim i svačim, prodajom narkotika, prostitucijom, a postoje saznanja i da je podvodio sadašnju devojku Nikolinu K. Oboje su heroinski zavisnici - rekli su u policiji.

Nesrećni Trnić sahranjen je juče na Centralnom groblju u Sremskoj Mitrovici.

Jovana Trnić, supruga ubijenog Ljubomira, potresnom porukom oprostila se od muža na Fejsbuku: "Nema više moje podrške, nema više oca moje dece... Volim te, Ljubomire... Srušio mi se svet" - napisala je Jovana.

Autor: Blic

#UBISTVO

#narkomani

#tuga