Nesrećna žena je jedva ostala živa

Žena (58) iz koprivničkog Herešina u Hrvatskoj jedva je ostala živa nakon što su je napala 3 psa i gotovo raskomadala.

Sve se dogodilo dok je vlasnik pasa, inače zet napadnute žene, bio na godišnjem odmoru, u dvorištu kuće u kojem se nalaze boksovi sa navodno 6 pasa. On je ostavio tašti pse na čuvanje za svog boravka na moru. U prvih nekoliko dana žena nije imala nikakvih problema prilikom hranjenja pasa, ali su je jednog dana psi iznenada napali.

- Tog nesretnog dana u popodnevnim satima žena je došla kao i svaki dan nahraniti pse. Nedugo nakon njenog dolaska ulicom je odjeknula stravična vika. Svi smo izašli na ulicu i na prvu nismo znali o čemu se radi, pomislili smo da su psi rastrgli dete - rekao je komšija, dodajući da je drugi komšija otrčao do boksa kako bi spasao ženu.

- Prizor koji ga je dočekao bio je stravičan, naročito jer je video da se žena predala psima jer više nije imala snage za borbu. Da nije bilo njega, psi bi je živu rastrgali - objasnio je on.

Kao jedan od mogućih uzroka komšija navodi glasnu muzika koja se tog dana čula u naselju, a uz to je i vreme bilo promenljivo i teško, te je možda sve to, po njegovom mišljenju, razdražilo pse. Ipak, zahvaljujući brzim reakcijama komšiluka i lekare, izbegnut je dramatičan ishod.

- Hitna je došla zaista u kratkom roku i odmah su joj pružili pomoć. Koliko sam video, imala je ogromne povrede ramena, trbuha i gležnja - opisao je komšija.

Autor: Mondo/Glas Podravine

#Psi

#nesreća

#rotvajleri