Supruga u strahu

Rodbina, prijatelji, policija tragaju za Ljubomirom Trnićem (45) iz Sremske Mitrovice, kojem se u četvrtak posle 19 časova izgubio svaki trag.

Kako kaže za Novosti njegova supruga Jovana, poslednji put su se čuli u četvrtak tada je bio kod jedne prodavnice u naselju Kamenjar u Sremskoj Mitrovici.

- Posle toga mobilni telefon mu nije dostupan. Proverila sam u hitnoj, da li mu se možda nešto desilo, nema njegovog imena na prijemu, ni policija nema u evidenciji, govori potreseno Jovana, koja najviše strahuje jer je Ljubomir dijabetičar i kod sebe nema insulin.

Kako kaže ono što je uspela da sazna, da je Ljubomir pre nego što će mu se izgubiti trag, bio na biciklu crvene boje i u društvu jedne muške osobe i ženske, ali da nije još uspela sa njima da stupi u kontakt, kako bi joj pomogli za dodatne informacije.

LJubomir je na sebi imao sivu majicu, sivi duks sa kapuljačom i teget šorts i crne patike, visok je 1,80 metara, braon kose i braon očiju. Supruga je prijavila LJubomirov nestanak i moli sve koji imaju bilo koje informacije da se jave policiji. Ljubomir je otac troje dece.

Autor: S.Kostić

#Sremska Mitrovica

#muskarac

#nestanak