Dečak je objavio video u kom je nacrtao M. G. i napisao da je “devojka koju voli sada u Raju”, pa se par sati kasnije ubio se na istom mestu 😭

- Dok se policajac pripremao da spreči skok, pored mog sina je stajala nepoznata devojka koja ga je molila da siđe sa ograde mosta – ispričao je za Blic otac trinaestogodišnjeg V. K. iz okoline Pljevalja, koji je pre nekoliko dana, po uzoru na popularnu tiktokerku iz istog mesta pratio, izvršio samoubistvo skokom sa Mosta na Tari, prenosi Volim Podgoricu.

Porodica poginulog tinejdžera još je u šoku zbog tragedije koja ih je zadesila. Nesrećni otac priča za Blic da je V. K, dok se policajac pripremao da mu priđe, skočio uprkos molbama nepoznate devojke.

- Pored njega su se u tom trenutku nalazila tri očevica. Gledali su sve svojim očima. Devojka je stajala pored mog sina, plakala je i molila ga da siđe s mosta. Policajac koji se nalazio tu rekao je toj devojci da bude pored njega 😥 - prepričava on.

Kako kaže, njegov trinaestogodišnji sin je sve to vreme sedio na ogradi mosta.

- Noge su mu visile dole i pripremao se za skok. Policajac je možda mogao da ga uhvati za leđa i povuče unazad, time bi ga spasio… - kaže otac.

Dečak je objavio video u kom je nacrtao M. G. i napisao da je “devojka koju voli sada u Raju”, pa se par sati kasnije ubio se na istom mestu na kom je i ona izvršila samoubistvo

Autor: Blic / Volim Podgoricu

#Most Đurđevića Tara

#TikTok izazov

#pljevlja