Momak teško povređen

Nikolina Mektić (24) iz Teslića poginula je, a njen momak Luka Klječanin (23) zadobio je povrede kada su pali sa kvada „outlander“ u šumi zvanoj Miljkovača u Buletićima kod Teslića.

Prema informacijama Srpskainfo Luka je vozio kvad, dok je Nikolina bila suvozač.

Portparol PU Doboj Dragana Kerkez rekla je da je nesreća policiji prijavljena juče oko 16 časova iz Doma zdravlja Teslić, koji su ih obavestili da je u navedenu ustanovu dovezena devojka koje ne daje znakove života.

– Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Teslić koji su utvrdili da je smrtno stradala N.M. sa područja opštine Teslić koja se istog dana vozilo na četverociklu iz pravca naseljenog mjesta Buletić prema šumi zvanoj Miljkovača, a kojim je upravljao L.K. sa područja opštine Teslić – pojasnila je Kerkezova.

Obavljenim uviđajem utvrđeno je da je na šumskom putu došlo do sletanja navedenog vozila u usek korita reke Miljkovača usled čega je došlo do prevrtanja vozila te pada sa vozila vozača i putnika.

Usled zadobijenih povreda Nikolina je preminula na putu od lica mjesta do Doma zdravlja Teslić, dok je Klječanin zadobilo povrede i istom je ukazana lekarska pomoć u Domu zdravlja Teslić, a potom u dobojskoj bolnici.

Prema nezvaničnim informacijama, devojka je živela u Italiji, a u Teslić je došla na odmor.

Autor: srpskainfo.rs

#devojka

#kvad

#poginula

#prevrtanje