Nakon što je ispalila hitac pobegla sa lica mesta

Žena čiji je identitet poznat policiji nasred ulice pucala je u glavu Delije Džonson (42) u Njujorku, kako prenose američki mediji.

Jezivi snimak hladnokrvnog ubistva zabeležile su nadzorne kamere. Kako piše Foks njuz, policiji je poznat identitet žene napadača, ali ona još uvek nije uhapšena. Kako se navodi u policijskom izveštaju, žena je žrtvi pucala u potiljak, a zatim i u nogu.

Video prikazuje ubistvo Džonsonove, a izgleda kao klasična "sačekuša". Delija je pogođena u potiljak, a onda u nogu nakon što se srušila na tlo u njujorškom naselju Bruklin. Svedoci su trčali u zaklon, a žena-pucač je ušla u belo vozilo i pobegla sa lica mesta.

Policija je reagovala na pucnjavu i ubrzo stigla na mesto zločina. Radnici Hitne pomoći su stigli za nekoliko trenutaka, otkrili slab puls i počeli da izvode reanimaciju. Nesrećna žena je proglašena mrtvom u bolnici.

Matis Džonson, brat žrtve, rekao je za američke medije da sumnja da je njegova sestra bila praćena.

- Bila je na sahrani starijem prijatelju iz komšiluka. Strašno je ovo što se desilo, ta žena mi je ubila sestru - rekao je on, preneli su američki mediji, piše Mondo.

Upozoravamo vas da snimak može biti uznemirujući:

IZVOR: YT / CBS New York

Autor: Mondo / redportal.rs

#Crna Hronika

#UBISTVO

#Ulica