Iživljavao se pa smireno zvao hitnu, na suđenju tvrdi da je imao "POMRAČENJE"

Srbinu (42) iz nemačkog grada Bremen počelo je suđenje zbog sumnje da je zbog ljubomore svojoj devojci smrskao glavu limenkom piva! Monstrum je priznao zločin rekavši potpuno smireno: „Ja sam to uradio. Ubio sam je i žao mi je!“.

Nesrećnu ženu tukao limenkom sve dok joj nije smrskao glavu. Potom ju je udarao je pesnicama, a čak je koristio i otvarač za flaše. Nije se zaustavljao dok žrtva nije prestala da diše.

Tragedija se dogodila u novembru prošle godine u Bremerhavenu nedaleko od Bremena, u stanu u kojem je optuženi živeo sa svojom partnerkom. Sumnja se da je iz ljubomore nasrnuo na nesrećnu ženu, a zatim je tukao do smrti.

- Muškarac star 42 godine je svoju partnerku udarao pesnicama i napunjenom limenkom piva po glavi, a zatim je koristio i otvarač za flaše. Udarao ju je do iznemoglosti, a prestao je kada je shvatio da je devojka mrtva. Udarci su bili toliko siloviti, da je njeno lice bilo potpuno smrskano i uništeno - navodi nemački portal tag24.de.

Posle brutalnog ubistva, monstrum je sam pozvao hitnu službu i ponašao se nonšalantno, kao da se ništa nije dogodilo.

- Optuženi je posle zločina sam alarmirao hitnu pomoć i rekao službenici: "Ubio sam svoju ženu!" Kada je stigla policija, i njima je mirno rekao: "To sam bio ja. Ja sam, žao mi je." Uhapšen je bez bilo kakvog otpora. Kasnije je tvrdio da je imao "pomračenje svesti", navodi se u optužnici protiv Srbina.

Nemački mediji objavili su da je optuženom u četvrtak počelo suđenje. Srbin se u sudnici od medija skrivao držeći fasciklu preko lica.

Slučaj se vodi pred Okružnim sudom u Bremenu, a na početku ročišta optuženi je priznao zločin koji mu se stavlja na teret.

Autor: Blic

#Nemačka

#UBISTVO

#ubio ženu