Potresna izjava deda Stefana Balića 💔

Maleni Stefan Balić (9) preminuo je pre 9 dana, kada je na njega, dok je prelazio pešački prelaz, naleteo vozač Lazar G. u beogradskom naselju Karaburma. Sa dečakom je bio i njegov mlađi brat Luka (4) koji je juče operisan, kao i njihov otac Mihailo, koji je zadobio povrede rebara.

Luka je sada dobro, a tek juče je saznao da mu je stariji brat poginuo, kako je za TV Prva rekao njihov deda, Slobodan Balić. Deka preminulog mališana jedva je govorio, pokušavajući da ne zaplače, ali bezuspešno.

- Luka je operisan, on je kod kuće i nije svestan šta se desilo. Juče su mu saopštili da mu je brat preminuo. A, njihov otac Mihailo je polomio rebra. Mihailu je teško, kao i Nataši. Samo da Luki bude dobro, ja se nadam, mali je, da će što pre da zaboravi, dok shvati da nema brata. Luka me je zvao, trebalo je da odem juče, da ga obiđem, nisam mogao. Moram da popijem nešto za smirenje da bih otišao, da bih njemu olakašao - rekao je Stefanov deka u bolu, sa suzama u očima, drhtavim glasom.

Slobodan je pre manje od godinu dana ostao i bez supruge.

- Šta da vam kažem. Teško je. Kao da mi je neko odvalio pola srca. Jeste da imam još Andreja i Luku... To je mnogo teško. Em sam izgubio i suprugu, nema ni godinu dana... - jedva je uspeo da odgovori deda Stefana Balića.

IZVOR: YT / PRVA 

Autor: redportal.rs

#Luka Balić

#Stefan Balić

#deda

#nesreća

#srce