Umalo ga nije koštalo života... 😨

Nakon što je pokušao da izleči sebi zatvor tako što je sebi u anus ubacio poveću jegulju, muškarac iz Ksinghua (grada iz istočne Kine) je jedva ostao živ. Nažalost, i po ljude i po jegulje, ovo nimalo nije izolovan incident.

Gorepomenuti gospodin je lošom ishranom zaradio težak zatvor i izgleda da nije bio svestan postojanja klasičnih lekova koji sa takvim problemima lako izlaze na kraj. Stoga se okrenuo narodnoj medicini koja je preporučila, ni manje ni više, nego da se "tamo" nabije jegulja i ostavi da "učini svoje".

Na njegovu nesreću, jegulja se uspela uz njegov rektum ušla mu u debelo crevo gde je progrizla sebi rupu i ušla u abdomen.

Kako je izjavio, osećao je velike bolove ali je ga je "bilo previše stid" da ode kod doktora. Nakon JEDNOG DANA, ipak je odlučio da mora da ode kod doktora. Otišao je u lokalnu bolnicu, gde su ga doktori obavestili da je ostao da čeka još koji sat UMRO BI.

Pacijent, koji je insistirao da ostane neimenovan, je hitno operisan gde mu je izvučena jegulja dugačka preko 20 centimetara. Za pravo čudo i jegulja je preživela celokupnu avanturu. Pacijent je sam izjavio da je naučio lekciju i da više neće stavljati žive jegulje u svoj anus (!?!?).

Ovaj "narodni lek" je "lečio" i mnoge druge u skorije vreme. Godine 2017, muškarcu je izvučena jegulja duga 50 centimetara iz stomaka, nakon što je takođe pokušao da se izleči od zatvora.

U junu 2020. godine muškarac u svojim pedesetim (naravno muškarac) je takođe ubacio u "sebe" azijsku močvarnu jegulju koja je takođe probila sebi put u njegovu telesnu duplju. Nakon povreda, feces u gnoj su se probili u stomak od čega je dobio tešku infekciju.

Redakcija je još uvek pod šokom na ovu vest i nema komentar....

Autor: redportal.rs

#Anus

#Jegulja

#SMRT

#kina

#narodni lek

#operacija

#zatvor