Policajac pronašao automobil na parkingu

Lazar G, vozač automobila citroen C5 koji je pokosio maloletne dečake i njihovog oca na Karaburmi pa pobegao sa lica mesta pokušao je da sakrije auto.

Kako nezvanično saznajemo, brzom reakcijom policije automobil je pronađen parkiran samo nekoliko sati nakon jezive nesreće.

-  Automobil je pronađen na jednom parkingu, moglo bi se reći sakriven, ali budnom oku policajaca to nije moglo da promakne. Ubrzo pošto je vozilo nađeno nađen je i vozač, koji je, kako se sumnja upravljajući njime izazvao tešku saobraćajnu nesreću u Ulici Marijane Gregoran - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

 Automobil je pronađen na jednom parkingu, moglo bi se reći sakriven, ali budnom oku policajaca to nije moglo da promakne. Ubrzo pošto je vozilo nađeno nađen je i vozač, koji je, kako se sumnja upravljajući njime izazvao tešku saobraćajnu nesreću u Ulici Marijane Gregoran - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

- Saobraćajnih nesreća je bilo i nažalost biće, ali osnovno je da svaki vozač makismalno vodi računa o brzini kojom se kreće, ali i da ukoliko dođe do nezgode ostane na licu mesta i pomogne - rekao je Kurirov sagovornik.

Dečaci su u bolnici sa ozbiljnim povredama.

Mlađi dečak (4), je u Tiršovoj, operisana mu je butna kost i on se opravlja dok je teže telesne povrede zadobio njegov stariji brat (9) kome je dijanostifikovano naprsnuće lobanje. Njihov otac ima 2 naprsla rebra i on nije hospitalizovan.

Nakon hapšenja, tužilaštvo će u zakonskom roku saslušati osumnjičenog Lazara G. o okolnostima izvršenja krivičnog dela "teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i krivičnog dela Nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi iz, te će u odnosu na njegovu odbranu i pribavljene podatke o ranijoj osuđivanosti odlučiti da li će Prvom osnovnom sudu u Beogradu podneti predlog za određivanje pritvora.

Autor: Kurir.rs

#bolnica

#deca

#otac

#povrede

#sudar