Poginuo je danas jedan dečko... Duša... prijatelj svih meštana

Robika B. (22) iz mesta Svilojevo poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 5 sati jutros na ulazu u Prigrevicu, kada se svojim "jugom" zakucao u drvo, prenosi Blic.

Nesrećni mladić je od zadobijenih povreda izdahnuo na licu mesta, dok je njegova saputnica, osamnaestogodišnja M. Č. iz Prigrevice, hospitalizovana u Opštoj bolnici Dr Radivoj Simonović u Somboru gde nisu želeli da daju prognoze o njenom stanju, ali, kako je poznato od trenutka nesreće, ona je zadobila teške telesne povrede.

Robika B. i njegova prijateljica su se, kako Blic saznaje, nalazili u automobilu marke jugo florida kada je on, iz još neutvrđenih razloga sleteo s puta na krivini, na samom ulazu u selo, i direktno udario u drvo.

Od siline udarca u drvo automobil se prepolovio i policija je na licu mesta zatekla stravičan prizor. Nažalost, smrt vozača je odmah konstatovana, dok je devojka sa teškim povredama hitno prevezena u bolnicu.

Pretpostavlja se da je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, ali tačan uzrok nesreće utvrdiće istraga. Zbog okolnosti koje su dogodile i odvele u smrt vozača najverovatnije da postupak neće biti pokrenut pred sudom.

Telo Robike B. je poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novi Sad, a u Svilojevu, Prigrevici, Sonti, Apatinu, Somboru, oplakuje ga veliki broj ljudi, članova porodice, prijatelji.

Bio je jedan od omiljenijih mladića u društvu i naselju, i tvrde meštani "izuzetno dobar". Kažu, neće ga nikada zaboraviti...

- Napustio nas je jedan izuzetno dobar dečko za koga niko nije mogao da kaže nijednu ružnu reč. Dobar sin, još bolji brat. Borio se za svoju porodicu, sestre, braću. Izuzetno pošten, vredan i iskren dečko. Razlikovao se po svemu, jedinstven je bio – tvrde u Svilojevu i dodaju da će ga pamtiti nasmejanog.

Na društvenim mrežama od Robike B. se oprašta veliki broj ljudi. Crnu fotografiju na svojim profilima objavili su njegovi bliski rođaci, ali i nekoliko mladića sa kojima je odrastao, pohađao školu, čak i meštani koji su ga poznavali. 😥

Sestra Elvira je objavila njegovu fotografiju i potresnim rečima se oprostila od njega.

- Moja duša, moje sunce, moje Milo, volim te puno, ti si živ. Počivaj u miru brate moj, fališ puno - reči su neutešne Elvire R.

Njegov prijatelj iz detinjstva Predrag V. na svom Fejsbuk profilu uputio mu je poslednje zbogom.

- Brate moj, bili smo kao prst i nokat, voleli adrenalin od malena. Uvek nasmejani bili, a danas si nam doneo tugu. Uvek si bio tu za svakoga kome je trebala pomoć. Znamo se od malena, a danas su mi javili da te nema. Brate moj, počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju, nikada te nećemo zaboraviti i uvek ćeš biti među nama. Niko neće zameniti tvoje mesto u našem društvu. Ne mogu da verujem, od malena se znamo, a sada je poslednje zbogom koje nas razdvaja zauvek. Sudbina je tako htela, ali ne i ja. Počivaj u miru, neka ti je laka zemlja – napisao je Robikin prijatelj uz nekoliko crno – belih fotografija, zajedničkih uspomena.

Meštani upućuju članovima porodice saučešće, plaše se kako će Robikina majka Marija podneti gubitak sina, a poznanica porodice, kod koje je i radio, priseća se kroz suze da je hvalio zbog kuvarskog umeća.

- Poginuo je danas jedan dečko... Duša... prijatelj svih meštana - kažu.

Autor: Blic

#NOVI SAD

#Robika

#Svilojevo

#sombor