Nakon napada je očistila kuhinju

Bivša manekenka iz Velike Britanije suočava se sa doživotnom kaznom zatvora zbog ubistva, nakon što je iskorišćena kao mamac i namamila muškarca u stan, gde je pretučen na smrt.

Li Meknajt (26) je dugovao novac saradniku, koji je ubedio Koral Edgar (26) da mu pošalje poruku na Snapchatu i pozove ga da dođe kod nje kući, kako bi imali seks.

Kada je Li stigao oko 2 sata posle ponoći, postao je predmet užasnog dvočasovnog mučenja od strane Džejmija Davisona (26) i još dvojice muškaraca.

Vezali su ga za stolicu, udarali ga i šutirali, pre nego što su ga bičevali palicom za jahanje, koju je majka manekenke kupila u seks prodavnici.

Foto: Sun/Sun

Nakon toga su Lijevo beživotno telo umotali u tepih i odvezli ga do reke u automobilu Koraline majke, dok je bivša manekenka čistila nered kod svoje kuće, prenosi Sun.

Njegovo telo bacili su u reku, a pronašao ga je farmer nekoliko sati kasnije. Četvorica muškaraca i 2 žene, Koral i njena majka, proglašeni su krivima za njegovo ubistvo. Li je bio u kratkoj vezi sa Koral, a ona je to iskoristila kako bi ga namamila u kuću pod izgovorom da će imati seks, rečeno je na sudu.

- Dok je putovao do nje, postavljena je scena za napad - rekao je tužilac Tim Kraj.

Li je dugovao puno novca dileru droge Davisonu. Davison je bio očajan da dobije novac, jer je i on dugovao ljudima dalje u lancu droge, rečeno je na sudu. Nakon što je dugo tražio njegovu adresu, a onda je našao i ubedio Koral da ga namami u kuću 24. jula prošle godine.

Foto: Sun/Sun

Koral, međutim, tvrdi da nije učestvovala u brutalnom premlaćivanju, dodavši da je "ostala u dnevnoj sobi, zatvorila oči i uši".

Ali je priznala da je uradila nešto nakon napada, očistila je kuhinju.

Patolog je zaključio da je Li pretrpeo "veoma žestoko premlaćivanje" i još uvek je bio živ kada su ga bacili u reku. Optuženi ostaju u pritvoru do izricanja presude.

Autor: Telegraf.rs

#bacanje u reku

#bivši momak

#model

#tuča

#šibanje