Aleksandar (19) preminuo je u bolnici. Razlog je prelazak u suprotnu traku.

Aleksandar Pljesković (19) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Mostu na Adi u Beogradu juče ujutru, kada je reno klio kojim je upravljao prešao u suprotnu traku i sudario se sa tri vozila.

Umro u bolnici.

Nesreća se dogodila u 8.30 č, a reno klio se kretao iz pravca Požeške ulice.

- Iznenada je izgubio kontrolu i zakucao se u vozila koja su išla ka Banovom brdu - priča izvor i dodaje:

- Klio se zaustavio kod ograde mosta. Očevici su pozvali Hitnu pomoć, koja je povređenog u besvesnom stanju prebacila u Urgentni centar. Nažalost, uprkos borbi lekara, Pljesković je preminuo u bolnici. Kako je posle udesa ispričao A. M., vozač u čiji je auto Pljesković udario, sve se dogodilo u sekundi.

Išao sam ka Banovom brdu kad je "klio" prešao u moju traku i direktno udario u moj auto. Potom se odbio od bankine, udario u još jedno vozilo, koje me je takođe udarilo

- Vozač klija je bio teško povređen, udario je glavom u sedište i neki metalni deo. Dozivali smo ga, davao je znake života dok Hitna nije stigla - navodi vozač automobila koji je učestvovao u udesu.

Kiša i klizav put

Policija je obavila uviđaj i utvrđuje se zbog čega je mladić izgubio kontrolu nad autom i preko pune linije prešao u suprotnu traku.

- Da li su možda kiša i klizav kolovoz uzrok nesreće, pokazaće istraga. Ipak je reč o mladom vozaču, koji možda nije uspeo da se snađe u ne baš idealnim vremenskim uslovima - dodao je sagovornik.

Autor: kurir.rs

#Hipodrom

#nesreća

#sudar