Svi povređeni su odvezeni u Urgentni centar Klničkog centra Niš i traju pregledi na traumatske povrede cele porodice.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 13.10 č. kod Doljevca, na auto-putu Niš-Vranje, povređeni su članovi petočlane porodice iz Beograda, supružnici i troje dece.

Kako Kurir nezvanično saznaje, najteže povrede zabobila je devojčica Z. H. (7) koja je bez svesti i lekari prate njene zdravstvene parametre. U kolima su bila deca rođena 2004, 2009. i 2014. godine.

Vozilom "sitroen", kojim je upravljao otac (45) sletelo je s puta i udario u zaštitnu ogradu na auto-putu.

- Nama je prijavljeno da su u automobilu bili supružnici sa troje dece. Uviđaj je u toku, saobraćaj nije blokiran u tom delu puta gde se dogodio udes - rekli su iz policije za Kurir.

Svi povređeni su odvezeni u Urgentni centar Klničkog centra Niš i traju pregledi na traumatske povrede cele porodice.

- Muškarac je nepovređen dok se žena Z. A žali na bol u ekstremitetima tako da je trenutno pregleda doktor specijalista. Najstarije i srednje dete imaju povrede na glavi, svesni su, lepo komuniciraju i nemaju prelome. Oni će biti prebačeni za svaki slučaj na odeljenje Dečje hirurgije. Grupa lekara je oko devojčice Z. H. (7) i sve čine da se poboljša njihovo zdravstveno stanje - saopštili su sa Univerzitetskog Kliničkog centra u Nišu.

Za sada se ne zna uzrok udesa, ali se pretpostavlja da su jaka kiša koja od jutros pada i mokar kolovoz uticali na ovaj saobraćajni udes.

Autor: M. S.

#Doljevac

#SAOBRAĆAJNA NESREĆA

#porodica