Na večni počinak, nesrećnog dečaka su ispratili roditelji i brojna rodbina i prijatelji 💔

Desetogodišnji dečak B. P. koji se utopio u nedelju u bazenu sportskog centra u Odžacima sahranjen je danas na odžačkom pravoslavnom groblju. Na poslednji počinak mališana ispratili su majka Anica, otac Darko, baka Dragana i deda Branko, kao i mnogi rođaci, prijatelji, komšije.

Foto: Novosti/Nenad Karlić

U tužnoj povorci, koja je iz kapele krenula ka mališanovoj večnoj kući bili su i njegova učiteljica Jasmina Karan, drugari iz osnovne škole "Branko Radičević" kao i roditelji Banetovih drugara iz drugog razreda.

Foto: Novosti/Nenad Karlić

Opraštajući se od svima omiljenog dečaka, rođak Milan Kecmanović je istakao da je Bane odrastao u dekinom i bakinom domu okružen pažnjom i ljubavlju onih koji su ga najviše voleli.

Foto: Novosti/Nenad Karlić

- Nestašni dečak, pun energije i ljubavi za ljude oko sebe, najviše vremena provodio je sa dekom i bakom i svojim tatom, koji su o njemu brinuli. Deda Branko ga je pratio i vodio svuda, čekajući dok se izigra. Voleo je da trči i da se igra sa drugovima i drugaricama i maštao da postane fudbaler, ali se u nedelju ti dečački snovi u jednom trenu prekinuti. Na poslednjem opraštanju kraj groba svoga sina ocu Darku je pozlilo, pao je u nesvest posle čega su mu okupljeni pritekli u pomoć.

Autor: Novosti.rs

#Odžaci

#nesreća

#sahrana