Priznao da je jeo delove leševa

Bivši mesar (72) i serijski ubica, osumnjičen i za kanibalizam, rekao je sudu da je gulio kožu s lica jedne navodne žrtve, jer je mislio da je "veoma lepa".

Andres je tokom četvorosatnog saslušanja u Meksiku, zvanično optužen za ubistvo supruge policajca, svoje poslednje žrtve.

Istražitelji koji su kopali ispod njegove kuće na periferiji Meksiko Sitija, rekli su u subotu da su do sada pronašli 3.787 fragmenata kostiju, koji očigledno pripadaju 17 različitih žrtava.

Tokom iskopavanja koja su se vršila od 17. maja, vlasti su iskopale podove kuće u kojoj je osumnjičeni živeo. Sada planiraju da prošire potragu na tlo ispod nekoliko drugih soba na istom imanju.

Lične karte i druga imovina ljudi koji su nestali pre više godina pronađeni su u kući ispunjenoj smećem, a njegova najnovija navodna žrtva bila supruga policijskog komandanta kojeg je lično poznavao.

Rečeno je da je Andres pratio žrtvu na dan kada je nestala, pa je njen suprug sumnjao na njega kada se nije vratila kući taj dan. Policajac je dobio pristup policijskim nadzornim kamerama koje pokazuju da je njegova supruga ušla, ali nije izašla iz ulice u kojoj je osumnjičeni živeo.

Tokom pretresa Andresove kuće, navodno je suprug nestale žene pronašao njeno telo na stolu u jednoj od soba, zajedno sa ostacima 9 drugih žena. Andres je navodno već priznao 5 ubistava i priveden je nakon što je Reina Gonzales (34) iznenada nestala u Atizapan de Zaragoza.

Andres je priznao da je vršio kanibalizme jedući delove leševa.

Tokom svog prvog sudskog saslušanja u maju 2021, Andres je rekao "sve što želim je da kažem istinu" dok je govorio o nekoliko žena za koje je tvrdio da ih je upoznao, a zatim ubio.

- Uklonio sam kožu sa njenog lica jer je bila veoma lepa - rekao je pre nego što je dodao "učinjeno je", "gotovo je". Suprug je bio tamo, video je sve.

IZVOR: TW / @maebolf43

Tokom ispitivanja, osumnjičeni je navodno priznao da je u poslednjih 20 godina preklao više žena, a misli se da ih je bilo preko 30.

Kosti koje su pronađene će biti podvrgnute forenzičarskim studijama. 

To uključuje pažljivo čišćenje svakog dela, identifikovanje dela tela i postavljanje u njegov anatomski položaj, kako bi se utvrdio približni broj žrtava, saopštilo je tužilaštvo.

Ova analiza ukazuje na to da su do sada pronađeni fragmenti kostiju možda bili od 17 osoba, navodi se u izjavi za britanski Sun.

Andresu se trenutno sudi za ubistvo njegove poslednje žrtve, 34-godišnje žene, čije je telo 14. maja navodno raskomadao mesarskom testerom i noževima.

Vlasti nisu objavile puno ime Andresa, jer meksički zakoni štite identitet osumnjičenog.

Ali ono što su istražitelji takođe pronašli u Andresovoj kući je ženska odeća, audio i video trake koje sugerišu da je možda snimio svoje navodne žrtve. Vlasti su pronašle 28 8-milimetarskih video kaseta, koje su prekinute oko 2007. godine i 25 VHS kaseta.

Tužioci su rekli da još istražuju fragmente kostiju kako bi utvrdili da li mogu izvući bilo koju DNK za identifikaciju žrtava, prenosi Srbija Danas.

pročitajte još

ZGAZIO DETE PA POBEGAO

Autor: Srbija Danas / redportal.rs

#Kosti

#lice

#ubistva

#žena