Alkotestiranjem je utvrđeno da V. K. ima 2,32 promila alkohola u organizmu

Policija u Zvorniku uhapsila je V. K. iz tog grada zbog sumnje da je napao policajce nakon što su došli da intervenišu po prijavi za porodično nasilje.

Policija je u četvrtak oko 16.20 časova dobila prijavu da V. K. pokušava da napadne na majku i suprugu u porodičnoj kući.

Kako piše objektiv.rs, kada je policija stigla u kuću, zatekli su V. K. kako u rukama drži lanac kojim maše i istovremeno preti policiji da će ih napasti ako probaju da priđu. Kada su policajci prišli da ga uhapse, on je nasrnuo na jednog službenika.

- Prilikom lišenja slobode, lice V. K. fizički je napalo policijskog službenika, nanevši mu telesne povrede, koje su konstatovane u Javnoj zdravstenoj ustanovi bolnica Zvornik - navodi se u saopštenju.

Kako navode, alkotestiranjem je utvrđeno da V. K. ima 2,32 promila alkohola u organizmu.

- O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Policijski službenici nastavljaju sa daljim aktivnostima u cilju kompletiranja i dokumentovanja predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izveštaj za krivična dela za koja se osumnjičeni tereti - dodaje se u saopštenju.

Autor: objektiv.rs

#Zvornik

#intervencija

#nasilje

#policija

#porodica