Znamo da ste ovde da upoznate ženu 🤯

OSAKA: Policija prefekture Osake uhapsila je trojicu muškaraca zbog sumnje da su izvršili napad i pljačku nakon što su se u aplikaciji za zabavljanje predstavljali kao žene i napali mušku žrtvu, koju su namamili na dejt.

Juja Mikami (22), građevinski radnik čija adresa nije poznata, i dvoje nezaposlenih maloletnika, uhapšeni su u utorak, izvestio je Sankei Shimbun, a prenosi Japan Today.

Policija je saopštila da se incident dogodio 13. januara duž puta u odeljenju Miakoima. Trojica osumnjičenih navodno su udarili 18-godišnjaka u lice i ukrali mu torbu sa ramena u kojoj je bilo oko 20.000 jena u gotovini. U incidentu žrtva nije teže povređena.

Policija je rekla da su se osumnjičeni predstavljati kao žene u aplikacijama za sastanke i kontaktirali sa nesumnjivim muškim žrtvama kako bi ih namamili na dejtove. Dok je 18-godišnja žrtva čekala da upozna osobu sa kojom ide na dejt, dvoje maloletnika su mu prišli i rekli:

Znamo da ste ovde da upoznate ženu.

Kada je čovek pokušao da pobegne, pojavio se Mikami i napao ga.

Policija istražuje da li je Mikami član slabo organizovane kriminalne grupe i ispituje njegove saučesnike koliko su drugih muškaraca prevarili.

Autor: japantoday.com / redportal.rs

#aplikacija

#hapšenje

#muškarci

#sastanci

#žene